E-shop

KOMPLET MENU

EXPRES MENU > KOMPLET MENU > KM Španělský ptáček s rýží 1P

KM Španělský ptáček s rýží 1P

Zadní hovězí plátek potřený hořčicí, pokladený uvařeným vejcem, okurkou a špekem, zatočený a dušený doměkka. Příloha je dušená rýže dochucená jen solí. (rýže 180g, 90g španělák, 150g omáčka…)

Složení: rýže parboiled (42,9%), hovězí maso zadní (23,8%), voda, cibule, okurky sterilované (okurky, voda, ocet kvasný, sůl, kořenící výtažek, hořčičné semínko), řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, vejce, uzená slanina (vepřové sádlo), hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný, cukr, sůl, kurkuma, koření extrakt), sůl (jedlá kamenná sůl, jodičnan draselný), pepř.

Informace pro alergiky: hořčice, vejce.
EAN: 8594043791299
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota 972 kJ / 239 kcal
Tuky 10,7g
Nas. mastné kyseliny 2,4g
Sacharidy 24,4g
Cukry 4,6g
Bílkoviny 10,8g
Sůl 2,3g


109,-
cena bez DPH 94,78
dostupnost: skladem

Způsob přípravy u nové technologie:

1) V mikrovlnné troubě – odstraňte fólii a poté ohřívejte cca 2 - 3 minuty (900W), nebo dokudnebude jídlo teplé.

2) V horkovzdušné troubě - vložte uzavřenou misku do trouby nastavené a předehřátémaximálně na 130°C, doba ohřevu je cca 10 min. Fólie nemusí být propíchnuta.

3) Ve vodní lázni - vložte uzavřenou misku do hrnce s vařící vodou na cca 15 min. Fólie nesmíbýt propíchnuta.

4) Pozor na speciální servírování BRAMBOR V NÁLEVU. Po ohřátí je možno vrchní fóliipropíchnout a přebytečný nálev vylít. Nebo se musí brambory vyndat z nálevu na talíř.

TOPlist